YHTEYSTIEDOT

✧✧

19.10.2015 alkaen olen pitänyt vastaanottoa Terveystalo Kampissa Helsingin keskustassa. Lokakuulta 2018 lähtien olen ottanut myös potilaita vastaan ajoittain Terveystalo Ruoholahden toimipisteessä, jonne Terveystalossa tapahtuva tutkimustoiminta on siirtynyt. Voimme aloittaa vastaanotollani kaikkien neurologisten sairauksien hoidon tarvittaessa muita aloja konsultoiden. Tehtävänäni on tarjota sinulle asiantunteva, yksilöllinen ja luotettava apu sairauden vakavuudesta riippumatta. Tervetuloa.

Terveystalo Kamppi

Lääkärikeskus sijaitsee Kampin Graniittitalossa 2. kerroksessa. Sisäänkäynnit löytyvät Hotelli Presidentin (Antinkatu 3) ja Tennispalatsin puolilta (Jaakonkatu 3). Liikuntaesteisten sisäänkäynti Jaakonkatu 3 B-porras.

 

Terveystalo Ruoholahti

Lääkärikeskus sijaitsee osoitteessa Porkkalankatu 22 A. Liikuntarajoitteisille on esteetön kulku lääkäriasemalle A-rapun kautta ramppia pitkin ja C-rapun kautta hissillä.

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus

030 6000 ma-su 24 h

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

 

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto, Valvira, on myöntänyt minulle oikeuden harjoittaa neurologian erikoislääkärin ammattia.

Rekisteröintinumero: 90003813772.